NIEUW |
terug naar overzicht | vorig product | volgend product
Lotus sfeerlicht smoked goudrand
De Lotus is het symbool van duisternis naar licht, van onwetendheid naar weten. De lotus staat ook symbool voor de 7 energiecentra in het menselijk lichaam, chakra's genoemd.

In het Boeddhisme en Hindoeïsme wordt de Lotusbloem veel gebruikt, de heilige bloem die symbool staat voor innerlijke groei, schoonheid, zuiverheid en puurheid. Tevens staa de Lotusbloem ook symbool voor de verbinding met het Universum. Verder staat de Lotus ook voor de groei naar verlichting. De Lotus groeit vanuit de modder in het water naar het licht toe en een prachtige bloem komt te voorschijn.

Over Capiz schelpen:
Deze worden gemaakt van de buitenste laag van een zeeweekdier, waarvan de wetenschappelijke naam placuna placenta is, ook wel de venster-oester genoemd. De Capiz schelpen uit de Philippijnen heten zo omdat ze oorspronkelijk gevangen werden uit de ondiepe kustwateren bij de stad Capiz, op het eiland Panay. Eenmaal goed schoongemaakt zijn deze schelpen van nature doorzichtig, en als ze geschilderd zijn geven ze met een lichtje erin een bijzonder fraai kleurenspel.

Aanvullende producten:
Chakra Lotus display groen
Chakra Lotus display metaal
Chakra Lotus display
groen
Chakra Lotus display metaal
€ 32.95 € 32.95

Lotus sfeerlicht smoked goudrand |
Ref.: PH12069

PRIJS
6,60 €
BESTEL
INFO
Btw. Prijzen : incl. | 21%
Besteleenheid: 1
Eigenschappen
Materiaal : Schelp
Kleur : Beige
Afmetingen : 13.5 cm

 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media