NIEUW |
Pendel met zeven soorten metaal
Prachtig gevormde pendel met zeven soorten metaal: Messing, ijzer, koper, witmetaal, goud (plated), zilver (plated), tin. 
Deze pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaartpendelen en bij de healing praktijk. 

Een pendel is persoonlijk en wordt enkel door jou gebruikt.

Het is zeer belangrijk de pendel regelmatig te reinigen, liefst na elk gebruik, zodat de meting zo helder en zuiver mogelijk is.. Dit doe je het best onder stromend water. Andere technieken die je kan gebruiken voor het reinigen van de pendel; Plaats de pendel in het zonlicht gedurende 4 uren, het liefst in de ochtend of avond. Deze techniek gebruiken bij Fluoriet en Amethist daar ze kunnen vervagen van kleur. In tegenstelling tot zonlicht is maanlicht veilig voor alle stenen.
Plaats de pendel op een vensterbank tijdens een volle maan en laat deze een nacht rusten.
Een andere, zeer veilige, methode om de pendel te reinigen is door deze (ten minste) 24 uur lang te begraven in aarde. De aarde absorbeert de energie die in de pendel is achtergebleven en maakt de pendel weer als nieuw.
Let op: Markeer direct het plekje waar jij jouw pendel hebt begraven zodat jij deze de volgende dag weer gemakkelijk terug kunt vinden.

Zodra de pendel gereinigd is, moet deze terug opgeladen worden. Het opladen zorgt ervoor dat de positieve energie terug keert in de pendel.

Je kan de pendel opladen door middel van een bergkristal, therapeutisch geluid, zegeningen, en eveneens door je eigen fysieke aanraking te gebruiken. Indien je opgeleid bent in Reiki, kun je de pendel ook opladen door middel van Reiki-energie De pendel bewaar je in een brokaten tasje of kistje waardoor de pendel langer zuiver blijft.

Pendel met zeven soorten metaal |
Ref.: PH16063

PRIJS
19,90 €
BESTEL
INFO
Btw. Prijzen : incl. | 21%
Besteleenheid: 1
Eigenschappen
Materiaal : Metaal
Afmetingen : 4 cm

 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media