NIEUW |
terug naar overzicht | vorig product | volgend product
Wierookhars Olibanum hars (India) gezuiverd 30 ml
Wierookhars - Indiase Olibanum (Boswellia serata) - gezuiverde hars. Element vuur - zwaartepunt lichaam. 

Bijna identiek aan wierook No. PH427, alleen is het gezuiverd met een alcohol-extractie. Gezuiverde hars kun je veel zuiniger gebruiken in combinatie met andere wieroken.
Wierookhars is het belangrijkste wierookbestanddeel ter wereld en wordt in veel producten voor cosmetica en medicijnen verwerkt. Heeft een zeer gunstige werking bij stressgerelateerde en reumatische aandoeningen. Als wierook veel gebruikt voor reiniging, meditatie en subtiele harmonisering. Fris en licht, openend, reinigend en krachtig helend. Het geurkarakter is enigszins anders dan van de andere wierookharsen.

Geschikt voor het branden op houtskool en op de speciale zeefwierookbranders die apart verkrijgbaar zijn. Op deze zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt de wierook gemakkelijk mengen met andere soorten als je een wat grotere zeefbrander neemt. Ook leverbaar zijn een bijpassende tang om de houtskool veilig aan te steken, een tang om de wierookzeef aan te pakken, een stalen borsteltje om de wierookzeef te reinigen en een fazantenveer voor de geurverspreiding. Een losse wierookbrander-zeef van 125 mm past uitstekend op een olieverdamper als het bakje eraf gehaald wordt.

Wierookhars Olibanum hars (India) gezuiverd 30 ml |
Ref.: PH428

PRIJS
9,20 €
BESTEL
INFO
Btw. Prijzen : incl. | 21%
Besteleenheid: 1
Eigenschappen
Gewicht : 18 g
Inhoud : 30 ml

 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media